Vytisknout
Zobrazení: 2619

Při návrhu  kuchyňské linky dbáme nejen na její vzhled, ale hlavně na její funkčnost a kvalitu provedení.

V dnešní době jsou požadavky na výrobu kuchyně stále větší a prostory pro jejich instalaci mnohdy velmi atypické. V případě kuchyně na míru však dbáme nejen na moderní design kuchyně a styl, ale především na její funkčnost a účelnost.

Námi nabízené kuchyně jsou zárukou vysoké kvality získané letitými zkušenostmi ve výrobě a garancí dostupné ceny. Proto nabízíme nejen kuchyně z masivu, kde je cena úměrná materiálu z masivu, tak i méně cenově náročné kuchyně z lamina.Pro kuchyně používáme širokou nabídku dvířek rozličných tvarů, barev a povrchových úprav , kování , zásuvek, v několika cenových relacích. 

 Pro kuchyňské linky Vám můžeme doporučit vestavěné spotřebiče mnoha značek, přímo od autorizovaných dodavatelů. Stejně tak drátěný program, kuchyňské dřezy, baterie,  osvětlení a mnoho dalších kuchyňských doplňků.

Chtěli bychom Vám co nejlépe poradit a vyrobit kuchyni přesně podle Vašich představ .Aby se Vaše představy o vysněné kuchyni uskutečnili, měli by jste si pro zadáním poptávky zodpovědět na následující otázky:

1. mám představu jak má  kuchyně vypadat?a) modernější stylb) klasický c) rustikální

2. vím jaký bude mít tvar?a) rovná linkab)tvar  Lc) tvar Ud) členěná 

3. vím z jakého materiálu kuchyni chci?a) designb) laminoc) folied) masíve) dvířka

4. mám na kuchyni cenový limit?a) co nejlevnější variantab) standardní variantac) lepší standard s využitím     kvalitnějších doplňků a kováníd) kvalitní  varianta s využitím    nejkvalitnějších doplňků a kování např. ke zhlédnutí..

To vše je důležité, abychom mohli navrhnout takovou kuchyni, která by byla šitá na míru právě Vám a abyste byli s výsledkem spokojeni. Jak po stránce funkčnosti, tak i výsledné ceny.

Kalkulace ceny bez předchozích informací jsou neporovnatelné s ostatními návrhy z důvodu mnoha variant použitého materiálu tak i technologie výroby. Jsou jen výsledkem odhadu zákazníka jestli má zájem jen o co nejlevnější provedení , nebo o opravdu kvalitní výrobek.

Každá kuchyňská linka většinou obsahuje základní věci jako, klasické skříňky, pracovní deska, dřez, spotřebiče atd. Různé doplňky pro kuchyně, světla, sladěné úchytky, různé věšáky na kuchyňské sady, apod. ty dotvářejí celkový dojem z kuchyňské linky.

 Základní komponenty na kuchyňské linky i doplňky se vyrábí v mnoha variantách, proto je lepší přímo navštívit naši provozovnu, kde vše předvedeme a poradíme Vám.Pro jasnější představu a usnadnění rozhodování, vám provedeme 3D návrh Vaší budoucí kuchyně. Cenový návrh kuchyně lze samozřejmě provést i e-mailem, ale těžko se zde ladí ony zmíněné detaily. Alespoň pro hrubou představu o ceně kuchyně jsme pro vás připravili pár možných variant provedení včetně kalkulované ceny.V případě Vašeho zájmu se budeme Těšit  na spolupráci s Vámi .